Das Bild hat nichts mit dem wirklichen Gericht zu tun. Wenn ich mir das Bild so betrachte könnte Ollie Dietrich gleich im Bademantel kommen, sich an den Tisch setzen und schwärmen, wie gut sein Bier perlt.
Das Rezept von Buriyami ist sehr viel verspreched.
Deshalb als Anlage.
Ingredients & Directions
"A taste of Sri Lanka" By Indra Jayasekera
CHICKEN BURIYAN
1 Chicken, 60 g Onion, 2 Chile, fresh; 25 g Coconut, 100 Nuts, cashew fresh; 2 Clove, 2 Cardamom, 4 Eggs, 1/2 ts Turmeric, 1 ts Salt,
60 ml Tomato paste, 60 g Yogurt, 1 ts Paprika, 1 ts Chile powder,
3 ts Curry paste, 50 ml Oil, Curry leaf sprigs,
60 ml -water, 25 g Raisins
RICE
225 g Rice, basmati; 60 g Onion; 3 Cardamom; 3 Clove; 50 ml Oil;
Curry leaf sprigs, 1/2 Lemon grass stem, 2 cg Cinnamon stick
1/2 ts Turmeric; 500 ml Stock
Directions
Joint and wash the chicken. Chop one onion and make the other into onion rings. Crush the cardamoms and cloves. Put the chicken into a pan and add the salt, vinegar, curry powder, pepper, cardamoms, cloves and cinnamon stick. Pour in half the water and bring to the boil. Cook until the gravy is absorbed. Remove the chicken pieces and place in a bowl. Add the rest of the water to the pan, swill round and pour liquid into a tug. Heat the oil and saute the chicken pieces, the chopped onion, curry leaves and lemon grass. When the chicken pieces are done add the onion rings and Worcestershire sauce. Pour in the liquid from the tug, mix well and bring to the boil. Lower heat and allow to simmer for a further 3 minutes, then discard the cinnamon stick and serve immediately.
Und immer schön das richtige Rezeptbuch benutzen.
Und bitte eins noch, nicht solche Bilder ins Forum ohne Vorwarnung. Bei solchen Bildern könnte Sudu wieder seine alten Beschwerden bekommen, wo wir uns doch so freuen, dass ihm die ceylonesische Küche gesundheitlich doch so geholfen hat.
Viel Freude und guten Appetit beim Rezept ausprobieren
wünscht Euch der Captain